Blog: Online bestellen blijft mogelijk, dit zijn mijn corona maatregelen.

Vorige . 11 van 33 Volgende

Ten eerste wens ik je sterkte en gezondheid in deze periode. Het coronavirus raakt ons namelijk allemaal. Ik informeer je graag welke maatregelen ik en mijn partners toe passen om online shoppen in de webshop en winkel op een verantwoorde manier mogelijk te maken .

Naast de maatregelen van mijn partners neem ik nog wat extra maatregelen om zo min mogelijk contact te hebben met anderen. Ik run mijn bedrijf alleen en kan daarom nog gewoon doorwerken in de loods en op kantoor. De pakketten bezorg ik op rustige momenten bij het post NL punt voor bedrijven want in de supermarkten zijn ze al druk genoeg.  

Bezorging door PostNL.
Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. De bezorgers bezorgen daarom zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen voor klanten. 

Meubelkoerier JWS
Zou je een groot meubel willen bestellen is het nog steeds mogelijk om dit te laten bezorgen via de meubelkoerier JWS. Hij kan tot aan de voordeur contactloos afleveren.

Ophalen van meubels
Heb je een leuk meubel gezien in de webshop en zou je het op willen ophalen? Normaal hanteer ik een ophaal termijn van 2 weken maar dit verruim ik natuurlijk tot het moment dat er geen corona maatregelen meer worden genomen.

We kunnen ook een afspraak maken zodat je het op kan halen. Natuurlijk moeten we ons houden aan de RIVM richtlijnen, blijf met milde gezondheidsklachten thuis en we houden gepaste afstand.

Mocht je nog vragen hebben mail me gerust! info@meutt.nl 

♥ Dit is wat klanten over meutt zeggen

22-02-2021 - Hele leuke spullen! Goed verpakt en snel verzonden, top! ???? lees meer

01-02-2021 - Heel blij met mijn nieuwe spullen! Hele goeie staat, snel...  lees meer

12-01-2021 - Supertof artikel, hele mooie staat. Heel blij mee. Bovendien snel...  lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox ♥
Max. 2x per maand.
Aanmelden
© 2015 - 2021 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel