Over MEUTT

MEUTT biedt een unieke verzameling aan de mooiste tweedehands meubels en woonaccessoires. Alle items zijn met zorg geselecteerd en komen voornamelijk uit de jaren ’60, ’70 en ‘80. Daarnaast kan je bij MEUTT ook terecht voor vintage interieurstyling van werkplekken, huizen en horeca.   

Over Marielle

MEUTT werd in 2015 opgericht door productdesigner en interieurstylist Marielle van der Paauw. “Ik kom uit een echte boerenfamilie met schuren vol oude spullen. Als kind kreeg ik al geen genoeg van winkeltje spelen en sinds mijn veertiende ben ik al actief op Marktplaats. Sindsdien ga ik op zoek naar de mooiste, tweedehands items en verkoop ik die online.

Na mijn studie besloot ik het professioneler aan te pakken en een webshop te openen. Zo ontstond meutt.nl. Op pad gaan om nieuwe items te scoren, vind ik het allerleukst. Door heel Nederland struin ik rommelmarkten en kringlopen af. Ook word ik uitgenodigd om spullen te bekijken als mensen gaan verhuizen.

Ik word heel gelukkig van alle mooie vondsten die ik doe en bijhorende verhalen die ik tegenkom. Zo kocht ik ooit een lamp voor 1 euro die eigenlijk bij het oud ijzer stond. De lamp kwam mij heel bekend voor en na wat googlen bleek het een echte designer lamp te zijn!

Zo krijgen niet alleen meubels en accessoires een tweede leven, ook hergebruik ik al het verpakkingsmateriaal zoals oude dozen en kranten om mijn producten mee te versturen. Het duurzame aspect van MEUTT vind ik heel belangrijk. Zo kan ik mijn steentje bijdragen aan een betere wereld.

Inkopen, fotograferen en de bestellingen doe ik allemaal zelf. Het directe contact met de klanten vind ik heel fijn. MEUTT-klanten zijn vaak hele leuke mensen! Ik word heel blij van een tevreden klant die een mooie foto van zijn/haar aankoop op social media deelt. Zoals je hier ziet op deze pagina vol happy customers!

Naast het verkopen van tweedehands meubels en accessoires houd ik me bezig met vintage interieurstyling voor de particuliere en zakelijke markt. Het is heel leuk om op verschillende locaties een unieke, vintage sfeer te creëren. Ik ga dan specifiek voor een locatie op jacht naar tweedehands items en maak daar een mooi geheel van.” Op deze pagina kan je mijn projecten bekijken. 

  

MEUTT de winkel

Benieuwd hoe de stoel zit? Of hoe de kleur van het kleed er precies uitziet? Je mag altijd langs komen bij mijn winkel in Loosdrecht. Maak van tevoren even een afspraak, anders kan het zijn dat ik op pad ben!

Mail naar info@meutt.nl of bel 06-54955574.

Het adres van de winkel is:

Rading 154
1231 KE
Loosdrecht (Hilversum)

Achter NEEFBAK Autoverhuur. Parkeren bij supermarkt de Boni. 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox ♥
Max. 2x per maand.
Aanmelden
© 2015 - 2022 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel