PERSBERICHT: Vintage meubels van MEUTT vind je binnenkort bij VINT Amersfoort

. 1 van 1

Vintage meubels van MEUTT vind je binnenkort bij VINT Amersfoort

 

Goed nieuws: vanaf september kan je voor de mooiste tweedehands meubels en woonaccessoires van MEUTT terecht bij het creatieve warenhuis VINT in Amersfoort!

 

Samenwerking MEUTT en VINT

MEUTT biedt een unieke verzameling aan de mooiste tweedehands items, voornamelijk uit de jaren ‘60, ’70 en ’80. Naast een eigen webshop en winkel in Hilversum, die op afspraak te bezoeken is, liggen de items van MEUTT binnenkort ook in de schappen van VINT Amersfoort. Bij VINT kunnen vintage liefhebbers de producten uitgebreid bekijken en uitproberen, en natuurlijk direct aanschaffen! De feestelijke opening vindt plaats op 1 oktober vanaf 14.00 en is vrij toegankelijk.

 

VINT Amersfoort

VINT is dé verzamelplek voor enthousiaste ondernemers met een voorliefde voor vintage, design, industriële en ambachtelijke producten. In september verhuist VINT van haar huidige locatie in Soest naar een groter pand in Amersfoort Nijverheidsweg 74.

 

MEUTT
MEUTT werd in 2015 opgericht door productdesigner en interieurstylist Marielle van der Paauw. Alle items worden met zorg geselecteerd tijdens haar vele zoektochten. Naast het verkopen van tweedehands meubels en accessoires houdt Marielle zich ook bezig met vintage interieurstyling voor zowel de particuliere als zakelijke markt voor onder andere werkplekken, horeca en huizen.

 

Bekijk het uitgebreide vintage aanbod op www.meutt.nl.

 

——————Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)---------------------

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marielle van der Paauw.

 

E-mail: info@meutt.nl

Telefoon: 06 54 95 55 74

Website: www.meutt.nl

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel