Wil jij ook een review achter laten? Mail naar info@meutt.nl

Hanna 12-3-2021

★★★★★

Ik heb de vaas ontvangen,ik ben er heel blij mee .het is in het echt nog mooier. Hartelijk bedankt.

 

Dineke 5-3-21 

★★★★★

 Supersnelle levering en alles in goede staat. Precies datgene waar ik op had gehoopt!

 

 Ilse 22-02-2021 

Hele leuke spullen! Goed verpakt en snel verzonden, top! ????  

 

Roma 01-02-2021

Heel blij met mijn nieuwe spullen! Hele goeie staat, snel verzonden en goed ingepakt. Bedankt! 

 

Brenda 12-01-2021 

Supertof artikel, hele mooie staat. Heel blij mee. Bovendien snel geleverd met een leuk briefje erbij. Thanks Marielle! Ik raad je shop aan!

 

Anja 08-12-2020 

De vazen en bloempot waren snel bezorgd, heel goed ingepakt en ook nog eens net zo mooi als op de foto. Blij mee!!

 

Gwen 06-12-2020 

Snel geleverd, netjes verpakt en leuke spulletjes! 

 

Henriette 28-11-2020 | 19.26

Zo blij ben ik met de vloerkleden en zo snel had ik ze thuis!!
Heel erg bedankt????

 

Marleen 21-11-2020 

Hoi Marielle,
De keramieke oorkandelaar/blaker is veilig in Friesland aangekomen.
En het staat nog mooier dan verwacht bij het andere sobere keramiek.
Het persoonlijke briefje maakt het helemaal af!
Bedankt en tot een volgende keer,
Marleen

 

Jitske 12-11-2020 

Super blij met mijn mooie witte leren poef!!! ????
Snel en goed verpakt geleverd ook! Thanx! ????

 

Geplaatst door 12-11-2020 

Helemaal blij met mijn jutte vakjes ding  thankss 

 

Harry 11-11-2020 

Supersnel geregeld en uitermate goed beschermd afgeleverd! Helemaal top!

 

Plien 03-11-2020 

Snel, netjes en goed geprijsd! Ik word blij van Meutt!

 

Kristel 27-10-2020 

Regelmatig zie ik super leuke spulletjes bij jou voorbij komen op instagram en moet ik me inhouden om niet weer wat te kopen. Ik ben echt super blij met mijn mooie theepot die staat te pronken naast mijn kopjes van HK-living. Ik houd ervan om oud en nieuw te combineren.

 

Erik 21-10-2020 

Gister een vintage schaal en schaaltje besteld en vandaag al in huis. Super snel! Goed verpakt in krantenpapier en gelukkig geen doos vol plastic! Eerlijke beschrijving over de staat van het product op de site. ????????

 

 

Anouk 13-10-2020 

Super leuke vintage spulletjes ontvangen! Snelle levering! Het handgeschreven briefje dat bij de zending zat maakt het helemaal persoonlijk! Super leuk!!!!

 

Claudia 09-10-2020 

Super blij met het wandkleed! Eergister besteld en hangt nu al in onze woonkamer.

 

Melanie 09-10-2020 

Leuke producten en hartstikke snelle service ????

 

Geertje 17-09-2020 

Het vaasje dat ik gekocht heb is goed aangekomen.
Wat aardig van je dat je er een persoonlijk briefje bij hebt gedaan.
Dat doet me goed!!
Groetjes, Geertje

 

 Bettina 08-09-2020 

Hoi Marielle, ik ben erg blij met de leuke spullen die ik vandaag binnen kreeg. Bedankt voor de snelle service en het zorgvuldig inpakken van de spullen.
Ik wens je nog heel veel succes en blijf zeker “rondsnuffelen” in je winkel.
Groetjes van Bettina.

 

Maartje 28-08-2020 

Wow, wat staat de glazen tafel met plexiglas en messing prachtig! Bedankt Mariëlle!

 

Astrid 21-08-2020 

Een erg mooi kastje besteld wat ik al snel kon ophalen. Bij Marielle geweest en wat ziet het er leuk uit bij haar. De spullen zijn in het echt nog mooier. Ga haar zeker volgen! Aanrader als je van vintage houd. 

 

Eline 26-06-2020 

Super snelle verzending, zorgvuldig en persoonlijk ingepakt. En de items die ik heb gekocht zijn geweldig! Helemaal blij! Bedankt!

 

Chantall 03-06-2020 

Meutt en Marielle zijn gewoon echt super leuk. Vandaag een mooie bank gekocht. Ben er helemaal blij mee. Hier gaan we vaker shoppen. Kan niet wachten op mijn volgende aankoop! Marielle bedankt weer voor de service 

 

Jitske 30-05-2020 

Snelle levering en goed verpakt en een lief bedankje erbij! Super leuk en heel blij met mijn spulletjes!
Ga vast en zeker weer iets bestellen op deze geweldige website! ☀️????

 

Moniek 30-04-2020 

Had een leuk tafeltje besteld, super snel gelevered! En ook netjes ingepakt in een hergebruikte doos, dus zelfs de verzending gaat duurzaam  Koop zeker weer!

 

 Laura 28-04-2020 

Snelle verzending, hele leuke producten en goed verpakt verzonden dus alles kwam goed aan. Je kunt echt leuke dingen vinden op de website en het wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vondsten. Ik ga hier zeker opnieuw wat kopen!

 

Quinten 22-04-2020 

Supervlotte en verzorgde levering en de vazen zijn absoluut top!

 

 Marjolijn 14-04-2020 

Heb afspraak gemaak om naar de winkel te komen. Heel fijn dat het kon. Het bureaustoeltje staat geweldig en zit goed. Fijn geholpen en jammer dat de messing servethouder er niet meer was. Mooie en aparte artikelen en Meutt is perfect voor originele cadeaus. De geld/papieren kist met hangslot voor mijn zoon wordt onbetwist zijn mooiste cadeau!

 

Katja Janssen 31-03-2020 

Ik heb zojuist de vintage vaas ontvangen, wat is die mooi! Nog mooier dan op de foto's.
En snel geleverd en heel goed ingepakt. Top! 

 

Els 01-03-2020 

Snel binnen en weer zo zorgvuldig ingepakt.
Mooie spullen!!!

 

 Petronella 27-01-2020 

Allebei de hondjes hebben een mooie plek gekregen, bedankt voor het snelle versturen en het supergoed verpakken van de pakketten 

 

Karla 04-12-2019 

Mooie grote bloempot, staat prachtig bij onze vintage inrichting en plant  Zeer goed verpakt, snel binnen, erg blij mee, heel erg bedankt! 

 

Selina 08-11-2019 

Leuk telraam besteld hier, binnen 2 dagen al binnen! Dus super service en leuke spulletjes ga sws nog vaak speuren na nieuwe aanwinsten hier! ????

 

Jose Denis 07-11-2019 

Net t kerst autootje binnen een fiat 127 met boompje netjes verpakt en met een mooie persoonlijke boodschap
Toppie, bedankt☺️

 

Kim 05-11-2019 

Wauw, wat een feestje was het om de bestelde vintage items te ontvangen en uit te pakken!
De items zijn in het echt nog mooier als op de productfoto's en in zeer goede conditie (vloerkleed, kandelaar, vaasje/kruikje, messing beeldje).

 

Erna 07-09-2019 

Supersnelle levering!
Persoonlijk briefje erbij, heel leuk! Bedankt Mariëlle.
De vintage bloempot staat erg mooi met een pannenkoek plantje er in

 

Els 26-08-2019 

Kei blij met mijn vaas.
Helemaal gaaf...goed verpakt..en snel geleverd. En een persoonlijk briefje erbij. Ga zo door!

 

Y 10-05-2019 

Snelle communicatie - binnen een week geleverd! top

 

Nicole 04-05-2019 

Super snelle service, met een lief persoonlijk bedankbriefje 

 

Bente 25-04-2019 

Spullen erg snel geleverd en in een hele mooie nette staat. Online shoppen, maar dan het gevoel krijgen alsof je in de winkel zelf loopt en Marielle al een beetje kent van het zoveel rondsnuffelen in haar winkel. Bedankt en tot ziens!

Yvonnen 19-04-2019 

 

Lieve Mariëlle, super bedankt voor de snelle service. Alles is goed aangekomen. Ik raad je zeker aan bij mijn vriendinnen. Ik had het ook van iemand doorgekregen. En nog bedankt dat je me via de telefoon er doorheen geloodst hebt, echt lief hoor. Mvg Yvonne 

 

Albert 18-02-2019 

Geweldig het contact met Marielle, van deze site kunnen andere nog wat van leren, super snel en netjes mijn bestelling afgeleverd. Ben er super blij mee. Albert.

 

Janneke 02-02-2019 

Zo! Wat een snelle service! Gistermiddag besteld en vanochtend al in huis  ik heb een rotan bijzettafeltje gekocht en hij ziet er erg goed uit! Ik ga hier zeker vaker bestellen 

 

 

 L. 18-01-2019 

Prachtige spiegel gekocht. Snelle levering en extra goed verpakt.

 

Hidde 19-12-2018 

Net de poef ontvangen. Ziet er heel goed uit. Het leer 'n beetje craquelé maar dat hoort en met wat schoenpoets tot nieuw leven gebracht.

 

Thea 12-09-2018 

Super blij met onze aankoop: gave vintage kapstok en 5 leuke schaaltjes! Erg leuke en betaalbare webshop.
Dank Mariëlle!

 

Nelleke 25-08-2018 

Ik heb enige tijd geleden diverse bloempotten en een tafellampje gekocht. Alles werd snel geleverd en was prima verpakt. Enige minpuntje vond ik dat de bedrading van het lampje onveilig was (dit was niet vermeld bij de beschrijving), dus dit moest deels vernieuwd worden. Ben wel super blij met de leuke spulletjes ? en kom zeker terug. Héle leuke en betaalbare webshop!

 

Tessa 15-02-2018

Super blij met onze 4 nieuwe eetkamerstoelen! We konden ze snel na betalen ophalen in de studio van Meutt wat we heel fijn vonden!

 

Mies 05-01-2018 

Erg blij met mijn kandelaren van Meutt. Erg snel en goed verpakt geleverd. Dank je wel Marielle!

 

Geplaatst door Marielle- Meutt.nl

05-01-2018 | 18.16

Reactie op klant Marlies: Met deze klant heb ik contact gehad over haar vervelende ervaring. Echter is het altijd mogelijk online spullen terug te sturen. Het retourrecht geld voor alle online aankopen. Het product wat Marlies heeft gekocht werd buiten de webshop om aangeboden op marktplaats en is uitgebreid bekeken voor aankoop. Het ging om een speciaal item waar ik geen specifieke kennis van heb en dus ook niet op de hoogte was van dat het product in een niet originele staat was.

Marlies 05-01-2018 

Niet zo blij met de aankoop. Verkoopster heeft ons niet correct/volledig geïnformeerd over staat van object wat we aangekocht hebben. Hierdoor niet bruikbaar. Verkoopster stond niet open voor terug nemen of andere alternatieven.  

Reactie :

Met deze klant heb ik contact gehad over haar vervelende ervaring. Echter is het altijd mogelijk online spullen terug te sturen. Het retourrecht geld voor alle online aankopen. Het product wat Marlies heeft gekocht werd buiten de webshop om aangeboden op marktplaats en is uitgebreid bekeken voor aankoop. Het ging om een speciaal item waarvan ik niet wist dat de pootjes 1cm waren afgezaagd. 

 

Merel 25-11-2017 

Super snelle levering en heel tevreden over het lectuurtafeltje 

 

 Melanie 20-10-2017 

Super snel en netjes verzonden! Top service! Thanks en ga zo door met je leuke site en shop. 

 

Linda 05-09-2017 

Supersnelle en goed ingepakte levering, na 2 dagen al in huis!
Kom zeker hier terug.

 

 bedet winnepenninckx 23-08-2017 

Wow,zelfs tot in Belgie geleverd binnen de twee dagen!!!!!!!! foto volgt!!! bedankt!!!!

 

Marie-Michèle Dewaele 19-08-2017 

Ik heb vandaag het krukje ontvangen. Alles was perfect in orde en ik ben er heel blij mee.Bedankt voor de prima service! Marie-Michèle Dewaele

 

 Sylvia 20-06-2017 |

Ik ben toch zo blij met m'n vintage vaas van Meutt!! Prachtig van kleur en bijzonder van vorm. In prima staat en snel ontvangen! Top!

 

Marian 09-03-2017 

Mooi rotanbankje in goede staat en prima service!

 

 Bea 03-01-2017 

prima, heel tevreden met mooi kussen! 

 

Leonie 01-01-2017 

Al voor de derde keer besteld bij Meutt. Hele mooie vintage bloempotten en een pianolamp. Snel geleverd en heel goed verpakt. Top webwinkel!

 

Ingeli 28-12-2016 

De tapijten zijn prachtig! Wij hebben warme voeten de komende maanden!
Bedankt voor de snelle levering.

 

Lea 16-12-2016 

Ik blijf maar bloempotten bestellen 
Er is altijd wel iets leuks te vinden hier (en ik hou heel erg van planten).
Goede prijzen ook, voor alle producten.

 

 Ella 18-11-2016 

Altijd fijn wanneer iets in het echt nog mooier is dan op de foto. Verzending was ook supersnel!

 

Diederick 16-11-2016 

Enorm blij met m'n prachtige schapenleren clubfauteuill!!!! Hij staat te shinen naast m'n kachel in m'n werkplaats.
Scherpe prijs (dankjewel) en heel erg strakke bezorging.
Ik kom zeker vaker!!

 

Esther 26-10-2016 

Hoi Marielle, (Perzisch) kleedje supersnel ontvangen, en heel erg blij mee! :-) Dank voor de goede service, kom zeker snel weer terug!

 

Jitske18-10-2016 

Hele mooie schoolplaat met een afbeelding van de jungle van Borneo besteld bij Meutt, de plaat werd snel en goed geleverd. Super blij mee en pas perfect in mijn huis!

 

Anja 04-10-2016 

Het vintage winkelmandje staat superleuk in mijn keuken met perssinaasappeltje erin  Helemaal blij mee.
Bedankt voor de snelle service.

 

Carolinen 27-09-2016 

Meutt heeft leuke vintage bloempotten en de service is fantastisch! Goede, duidelijke en snelle communicatie. En de levering van mijn bestelling was snel en alles was goed verpakt.

 

Karin Noë 10-09-2016 

Betrouwbare webshop. Product stemt overeen met omschrijving en afbeelding. Vlotte, correcte service. Kortom: blij met mijn vintage poef!

 

Geplaatst door 06-09-2016 

Super snelle service en alles in goede conditie, heel erg bedankt 

 

 Emilie 29-08-2016 

Super blij met de producten. Precies zoals omschreven. Marielle heeft een zeer leuke smaak. De afhandeling verliep zeer soepel

 

 Yvonne 10-08-2016 

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe oude schommelstoel. In het echt is hij nog mooier dan op de foto! Dank voor je snelle reactie op mijn vragen en de fijne service, Marielle! We kijken uit naar het 'schommelen' met onze uk die binnenkort geboren wordt!

 

Kiki 09-08-2016 

Voel me de koning te rijk met mijn mooie gele stoeltje.. Het is een pronkstuk aan mijn tafel, zo fraai. Bedankt Marielle!

 

Janine 15-04-2016 

Een snelle en goede service! Super blij met de stoel! Hij zit heerlijk!
Ik hou de website in de gaten, super veel leuks! Ik zou iedereen deze website aanraden!

 

Maxine 09-04-2016 

Ik volg je al n tijd op facebook, vind t zeer verrassend en inspirerend hoe creatief je elke keer weer je items presenteert. Mijn complimenten.

 

 Rosa Marijn 25-03-2016 

Kan niet wachten tot mijn prachtige bloempot binnen is. bedankt voor de goede service!

 

 Fleur 17-09-2015 

Ontzettend mooie spullen. Al meerdere malen iets gekocht van deze creatieve eigenaresse. Elke week weer wordt ik verrast door alle nieuwe spullen, heerlijk! Dank je wel.

 

 Marie 06-07-2015 

Veel leuk spullen en een top service!

 

 Jet 09-04-2015 

Dol op deze webwinkel! Teveel leuks! Twee dagen nadat ik de bestelling had bevestigd, de spulletjes ontvangen. Top!

 

Chantal 28-02-2015 

Wat veel leuke spullen! En een erg goede service. Het aanbod wisselt vaak, dus je moet er snel bij wezen 

 

 Ilse 10-02-2015 

Wat een superleuke website, goed gedaan hoor Marielle !
En je hebt hele leuke spullen te koop in je knusse winkeltje.
Liefs Ilse

 

Menno luyer 07-02-2015 

ben zeer tevreden met de aankoop en de snelle afhandeling. fijn dat het zo snel verstuurd kon worden. Hartelijk bedankt.

 

Jolande07-02-2015

Hartstikke bedankt voor de goede service, ben superblij met de prachtige lamp!

♥ Dit is wat klanten over meutt zeggen

22-02-2021 - Hele leuke spullen! Goed verpakt en snel verzonden, top! ???? lees meer

01-02-2021 - Heel blij met mijn nieuwe spullen! Hele goeie staat, snel...  lees meer

12-01-2021 - Supertof artikel, hele mooie staat. Heel blij mee. Bovendien snel...  lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox ♥
Max. 2x per maand.
Aanmelden
© 2015 - 2021 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel