interieuradvies vintage kantoor creatief huiskamer in het gooi hilversum

Voor een kantoor in Hilversum mocht ik een styling advies geven. Het bedrijf was verhuisd naar een nieuw pand en ook de naam en huisstijl veranderde. Er was al een goede basis aangeschaft in de vorm van meubels. Maar toch was de opdrachtgever nog niet tevreden over het resultaat. Ze vonden het te donker en het vormde nog geen eenheid. Daarom vroegen ze mij om styling advies. Deze ruimte wordt gebruikt voor contact met klanten, vergaderingen en ontspanning. 

Er werd een moodbord, indeling schets en een uitgebreide offerte met producten gemaakt.

Twee dagen voor de opening van het nieuwe kantoor zijn alle nieuwe producten en planten geleverd en hebben Marleen van Flowermoment en ik de styling gedaan op locatie. 

 

 

 

Door de nieuwe opstelling van de banken en het weglaten van een fauteuil geeft dat deel van de kamer een meer ruimtelijke sfeer. De lichtinval wordt nu niet meer geblokkeerd door de bank. Er zijn andere salontafels aangeschaft er is hier een keuze gemaakt voor luchtige witte salontafels. De opdrachtgever zag graag de blauwe kleur van het logo terug komen in de ruimte. Er is gekozen voor de muur maar ook wat details op de potten. 

 

Interieur advies kantoor hilversum

 

Interieur advies kantoor hilversum (6).jpg

 

 

De donkere muur achterin werd wit geschilderd en de flipperkasten zijn anders ingedeeld. Door ze te plaatsten in de ruimte i.p.v. tegen de muur is er een speelser effect ontstaan. De piano kreeg een mooie plek met daarboven hangplanten van Flowermoment.

 

interieuradvies kantoor groen planten het gooi

 

vintage interieur styling kantoor hilversum

 

In het kantoor stonden al een aantal planten, hier zijn nog een aantal grote en kleine planten toegevoegd in samenwerking met Marleen van Flowermoment. Ook is door haar de etalage gevuld met planten, zo heeft het kantoor een heel andere uitstraling vanaf de buitenkant. 

 

groen kantoor interieuradvies gooi

 

robot kittens interieur advies hilversum   

 

groen kantoor veel planten styling

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel