Blog: 5x zomer inspiratie tips

. 49 van 49

Door de eerste zonnige lente dagen ben ik alweer helemaal in de zomer stemming. De winterse schapenvachtjes zijn weer opgeborgen in de kast en het is tijd om wat zomer in huis te halen.

Daarom geef ik hier 5x zomer inspiratietips voor je interieur!

1. Helaas zijn het niet alleen zonnige lente dagen, maar komt er ook wat regen om de hoek kijken. Haal daarom die zon maar zelf in huis met zonnig geel. Met bijvoorbeeld woonaccessoires zoals kussens, vintage bloempotten en gele bloemen. In combinatie met groen, helemaal mijn ding!

geel inspiratie

 

 

interieur inspiratie geel

 

inspiratie interieur geel

 

2. Rotan stoelen, bankjes en tafeltjes daar krijg ik nou echt een zomer gevoel van. Het geeft het gevoel dat je buiten op het terras zit. Dat is ook precies wat zo ideaal is aan rotan meubels, ze zijn super licht gewicht en daarom til je ze met elk zonnestraaltje zo naar buiten.

 

 

rotan bankje

 

3. Heb jij je zomer vakantie al geboekt? En duurt het nog zoooo lang….. Met wereldbollen en landkaarten droom jij alvast naar je vakantie bestemming of plan je de volgende reis! 

 

vintage wereldbol

 

 

4. Creëer een oerwoud! Ik hou van planten en vooral van tropische groene planten in mooie vintage bloempotten. Mijn huis staat er vol mee. Volgens mijn vriend is het soms net een oerwoud (was het maar zo!). Als ik deze plaatjes zie, wil ik alleen nog maar meer groen! Ben bang dat ik einde van de dag nog even langs het tuincentrum ga.

5. Een warm tapijtje is echt niet alleen voor de winter. Nu het zomer begint te worden breng je wat kleur in huis met kelims en vintage tapijtjes in lichte en felle kleuren. Krijg je gelijk die bohemian zomer sfeer! 

 

 

Credits: 

Beeld 2: Milk decoration, Beeld 3: Meutt.nl (eigen beeld), Beeld 4:housetohome.co.uk, Beeld 5: vtwonen, Beeld 6: Tiretta living, Beeld 7: Etsy, Beeld 7: Petite passport, Beeld 8: leroyaumedumonde, Beeld 9: Meutt.nl (eigen beeld), Beeld 10: , Beeld 11:thepaintedhive, Beeld 12: Design sponge, Beeld13: Antropologie, Beeld 14: Bloesem blog, Beeld 15: Amy bartlam, Beeld 16: One kings lane, Beeld 17: Design sponge.

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel