Blog: Mijn winkel in Hilversum op Werf35

. 39 van 49

Het lijkt mij leuk om wat meer te vertellen over mijn winkel / opslag / fotostudio / werkplaats / kantoor. Oké ik heb vele namen voor de plek waar ik dagelijks werk. Een klant noemde het laatst ‘studio’ en dat vond ik wel een goede omschrijving.

 

 

Drie jaar geleden begon ik vanuit huis met de webshop, al snel verhuisde ik met mijn bedrijf naar het oude slachthuis in Vreeland. Sinds twee jaar ben ik gevestigd in Hilversum op Werf35. Werf35 is een oud  farmaceutisch fabrieksterrein waar het oudste gebouw uit 1916 dateert. Werf 35 is nu een verzamelplaats van startende, creatieve ondernemers en is een hele fijne plek om te werken!

  

 

(Oude winkel in slachthuis Vreeland, Werf 35 in Hilversum)

De eerste tijd huurde ik een plek in de Stookplaats maar nu zit ik op nummer 11 het gebouw op het midden terrein waar ook het leuke restaurant Chef a/d Werf is gevestigd. Zeker een aanrader als je van goed eten op een toffe locatie houdt!

Het allermooiste aan Werf35 zijn de leuke contacten en samenwerkingen die er zijn ontstaan. Zo ontmoete ik Marleen van Flowermoment op de Fris markt een jaar geleden. Waar ik naast onze shop in shop bij VINT al een aantal hele toffe styling projecten heb gedaan!  Een combinatie van groen en vintage interieur werkt nou eenmaal heel goed ;)

    

(de Smederij, Marleen en ik, VINT) 

Ik kan ook echt niet meer zonder mijn buurvrouwtjes van nummer 11. Voor een brainstorm, hulp, advies of gewoon een lekker kopje thee kunnen we altijd bij elkaar terecht. Michelle mijn directe buuf is naast haar werkzaamheden als inkoopster van interieur textiel de webshop Kussoo aan het opstarten en Irma geeft met haar bedrijf ‘’Jonkheer Interieur’’ advies! Ze heeft een prachtige ruimte vol met de mooiste stofstalen en behang!  

 Kussoo michelle  

 

(Michelle van Kussoo.nl , samen op show— up, Jonkheer interieur)

Op de werf zijn ook een aantal hele handige mannen te vinden zoals Ferrie hij is super handig met metaal en maakt bijv. metalen onderdeeltjes voor mijn meubels als ik die nodig heb. Geert is meubelmaker en heeft al heel wat vintage stoeltjes voor mij in elkaar gelijmd. Heel fijn dat dit soort samenwerkingen ontstaan hier op Werf35.

Een trieste noot is echter dat we waarschijnlijk nog maar een jaar kunnen blijven op werf35. Er zijn nieuwe plannen voor ons gebouw en zoals dat vaak gaat met dit soort ruimtes zijn er nieuwe ideeën waar wij ruimte voor moeten maken. Heel erg jammer….

Hopelijk vinden we voor die tijd een andere locatie het liefst een plek waar ik in ieder geval samen met Michelle en Irma heen kan. Mocht je nog een goede tip hebben? We zijn opzoek naar een ruimte in Hilversum en omgeving. 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel