Blog: Party! inspiratie voor discoballen in je interieur!

. 40 van 49

19-12-17

Het einde van 2017 is al inzicht en voor dat we dit jaar afsluiten wil ik nog een nieuwe interieur trend met jullie delen: DISCOBALLEN. Ook wel spiegelbol genoemd. Ik zag het bij verschillende Instagram accounts voorbij komen en ik vind het zo tof!

Laat een beetje zonlicht op de discobal schijnen en je krijgt een mooi speels effect. Je kan het gewoon ergens neerleggen maar ophangen voor het raam is ook een optie. Ik ziet het ook echt voor me op een kinderkamer, als ik me goed kan herinneren had ik er vroeger ook één.

Met een discobal in huis heb je elke dag een het party gevoel thuis. Organiseer jij dit jaar een Oud & Nieuw feestje? Dan kan je toch niet zonder?  Ik vond afgelopen week een mooi exemplaar je shopt hem hier

foto credit: Nina Nijland

foto credit: mirandamaakt 

 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel