Blog: 5 x Gallery wall ideeën voor thuis aan de wand.

. 32 van 49

< Terug naar blogoverzicht

 5 x Gallery wall  ideeën voor thuis aan de wand. 
Heb je een wand in huis waar je nog iets aan op wil hangen, maar weet je niet wat? Een gallery wall geeft je huis een bijzonder persoonlijk karakter. Gebruik foto’s met dierbare herinneringen en combineer met kunstwerken en prints in lijsten Hieronder vind je verschillende stijlen en uitwerkingen. Inspiratie opgedaan? Begin dan met verzamelen of bekijk mijn verzameling wanddecoraties.

1.Boho stijl

Voor deze stijl kun je helemaal los met verschillende lijsten. Combineer hout met metaal, rond en vierkant en gebruik ook andere objecten tussendoor zoals een gewei of een gevlochten mand.

2. Werk in thema

Vind je vintage mooi, maar vind je de bovenste stijl te druk? Werk dan vanuit één thema. Zorg dat alle afbeeldingen op elkaar lijken zoals een thema met oude portretten of ga voor allemaal afbeeldingen met bloemen en planten.

3.Kies een andere ruimte

Een muur vol lijstjes zie je vaak in de hal of woonkamer, maar kies ook eens voor een andere ruimte, zoals de badkamer of slaapkamer.

4. Zet het op een plank

Heb je snel last van verander drang? Dan is een plank als basis ideaal voor jou! Je maakt snel een nieuwe compositie en kan makkelijk omwisselen van stijl.

5. Om de hoek

Waarom zou je een lijsten en schilderijen aan een vlakke wand hangen als je ook de hoek om kan? Maak een mooie compositie en accentueer die hoek in je huis.

 

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

< Terug naar blogoverzicht

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel