Blog: 4x De leukste airbnb op het Deense platteland

. 31 van 49

< Terug naar blogoverzicht

4 x De leukste Airbnb op het Deense platteland.

Regelmatig ga ik naar Denemarken om inkopen te doen voor mijn vintage webshop. Opzoek naar vintage Deens design ;) overnacht ik regelmatig in leuke betaalbare Airbnb accommodaties. Misschien ga jij ook wel Scandinavie ontdekken en ben je nog opzoek naar een goedkoop fijn plekje voor doorreis of roadtrip. 

1. Dit was wel een heel bijzonder plekje op het eiland Funen. Deze hytte staat in Frørup bij een meertje.  Leuk ingericht met het gevoel alsof je s ’avonds in je boomhut kruipt. Met houtkachel en een lekker voorraadje hout om het heerlijk warm te stoken.

2.Dit oude gele huis ligt net over de grens in Denemarken aan een prachtig groot meer. De host is super gastvrij en de kamer heeft een hele fijne sfeer. Voor €35,- per nacht stond er ook nog is een heerlijk ontbijtje voor ons klaar. In de buurt staat een zomerhuis van de Koninklijke familie waar wij nog een wandeling maakte.

 

3. Op het Deense eiland Falster overnachtte wij in dit Scandinavisch ingerichte Airbnb op een oude boerderij. De hostess zijn jonge mensen met beide een eigen bedrijf op het terrein. O.a. keramiek! Vanaf hier bezochten we het eiland Møn en de prachtige Kliffen Møns Klint.

4. Aagaarden, dit is de fijne airbnb van mijn nicht dus helemaal objectief ben ik natuurlijk niet. Ik heb hier al heel wat fijne nachtjes verbleven. Het is een mooi huisje op de kleine boerderij waar ze koeien, kippen en varkens hebben.  Het huisje is van alle gemakken voorzien en de omgeving ideaal voor MTB, kajakken en fietsen.

Dit zijn de airbnbs waar ook echt zelf heb overnacht. Aankomend jaar zal ik deze blog nog aanvullen wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

X Mariëlle

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

< Terug naar blogoverzicht

 

 

 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel