Blog: 3x lunchen in omgeving Loosdrecht (nabij winkel)

. 29 van 49

< Terug naar blogoverzicht

Lunchen in omgeving Loosdrecht (nabij winkel)

In mijn winkel vol vintage meubels en woonaccessoires komen klanten uit heel Nederland en België. Als je dan toch al een tijdje in de auto hebt gezeten om mijn winkel te bezoeken kan je er net zo goed een fijn dagje uit van maken. Ik krijg vaak de vraag: Waar kunnen we hier in de buurt lekker lunchen?

Mijn winkel ligt aan de rand van Loosdrecht vlakbij vliegveld Hilversum en het natuurgebied de Hoorneboegse heide wandel je zo op. Een mooie gebied met bos en heide waar ook runderen lopen te grazen.

1.Op de Hoorneboogse heide vind je Bij de tuinman . Dit heb ik pas sinds kort ontdekt en nu al mijn favoriet in de buurt als je een liefhebber bent van vegetarisch en vegan eten. Ik nam laatst de vegan burger, heerlijk! Let op! Alleen in het weekend open. 

2.Bij Café Moeke liggen de vintage hoogpolige kleedjes nog op tafel. In dit bruine café waar het vaak gezellig druk is kan je heerlijk lunchen ik neem vaak een goed gevulde salade!

3.Landgoed de Rading is een tuinderij waar je kan lunchen en er is ook een klein winkeltje. Ze verbouwen hier groente waar je zelf en heel seizoen van kan oogsten. In de winter zijn ze in het weekend dicht. Zelf heb ik er nog niet gegeten wel haalde ik een keer een heerlijke soep to go! Bier&appelsap.nl blog schreef er een blog over. 

X Mariëlle

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

< Terug naar blogoverzicht

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel