Blog: Tweedehands kleding winkels in omgeving Hilversum.

. 10 van 47

< Terug naar blogoverzicht

Tweedehands kleding winkels in omgeving Hilversum.

Shop jij al veel tweedehands kleding? Ik vroeg het aan mijn Instagram volgers en bijna 85% deed dit al! Zelf doe ik dit al denk bijna 14 jaar en waar ik eerst soms nog wel is rare blikken terug kreeg als ik enthousiast vertelde over mijn tweedehands aankopen komt dat nu gelukkig bijna nooit meer voor.

Waarom ik tweedehands kleding koop?
Als student ging het mij vooral omdat ik wat unieke vintage kleding kon scoren, gezellig met de klasgenoten van de styling opleiding opzoek naar wat mooie gekke tassen en kleding. De prijs was natuurlijk ook belangrijk want als arme student waren die kleine prijsjes natuurlijk top! Later was ik mij veel meer bewust van het duurzame aspect van tweedehands en nu koop ik helemaal geen nieuwe kleding meer. Wel koop ik ongeveer 2 x per jaar nieuwe schoenen van goede kwaliteit waar ik dan lekker lang mee kan doen. De laatste tijd probeer ik ook steeds meer te letten op het kopen van kwalitatief goede kleding en probeer ik de fast-fashion en de goedkope stoffen te mijden.

Winkel tips!
Zelf kom ik natuurlijk regelmatig in de kringloop maar daar moet je echt geluk hebben om mooie kleding te vinden, al moet ik zeggen dat je hier in het Gooi toch wel de mooiste items kan vinden! Vind je de kringloop nog een beetje te ver gaan en kom je liever in een mooie tweedehands boetiek? Ik deel hieronder graag wat van mijn favorieten in de buurt van Hilversum en ook kreeg ik een aantal winkels van mijn volgers getipt!

Mijn Tweedehands kleding winkel tips!

-  Second Lifestyle Hilversum

Hier kan je veel merkkleding vinden voor dames, heren en kinderen. Ze verkopen ook wel hm maar het ziet er allemaal erg netjes uit. Beneden hebben ze nu ook een rek met vintage.

- You&Me Store ’s-Graveland  

Hier kan je vooral de merken in het hoge segment vinden, ik koop hier vaak in de winter een aantal mooie wollen truien. Vooral dames kleding maar ook een rek met heren kleding.

- De Paskamer ’s-Graveland

Hier kan je vooral de merken in het hoge segment vinden, alleen dames kleding.

- AbSolutely Everything Amersfoort

Een shop in shop bij Vintage friends, leuke mix van vintage en tweedehands merkkleding

Tips van mijn volgers

- Petit piaf Hilversum 

- Appel & ei  Hilversum 

- Lovestorm Bussum

 

Tip! Plan een tweedehands shop tripje en combineer deze tweedehands kleding winkels met een bezoek aan mijn winkel in Loosdrecht. Hier kan je vinden wanneer ik weer open ben! Op afspraak langs komen mag natuurlijk ook altijd! 

X Mariëlle

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

 

< Terug naar blogoverzicht

 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel