Blog: Vintage styling inspiratie van Pinterest.

. 9 van 47

< Terug naar blogoverzicht

Vintage styling inspiratie van Pintererst

Als ik op inkoop ben en mijn oog valt op een tof vintage item zie ik het vaak gelijk in een bepaald interieur of combinatie. Daarom zoek ik op Pinterest naar beelden om mijn ideeën met jullie te delen!  Ik hoop jou hiermee te inspireren want vintage meubels kunnen op zo veel verschillende manieren gestyled worden.  Of je nou van natuurlijke rustige tinten en materialen houd of wel wat gedurfder aan kan met kleur en gekke vormen. Alles is mogelijk met tweedehands vintage meubels en accessoires.

Wil je mij volgen op Pinterest? Hier kan je mijn account vinden.  

X Mariëlle

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

 

< Terug naar blogoverzicht

 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel