Blog: Een boom vol vintage kerstballen.

. 8 van 50

< Terug naar blogoverzicht

Een boom vol vintage kerstballen.

Met de feestdagen om de hoek wil ik het vandaag hebben over iets waar ik persoonlijk helemaal gek op ben: vintage kerstballen!🎄 Er is iets magisch aan die glinsterende, ouderwetse ornamenten die je kerstboom een nostalgische touch geven.

Waar mijn liefde begon
Ik koester levendige herinneringen aan mijn moeder die altijd een doos vol vintage kerstballen bewaarde op zolder. Nadat de gebruikelijke ballen in de boom hingen, kregen de oude ornamenten hun moment van glorie, zoals paddestoelen, trompetten en schattige huisjes. Mijn persoonlijke favoriet? Zeker weten de dennenappels met een vleugje sneeuw. ❄️

Mijn groeiende vintage collectie
Toen ik later op mezelf ging wonen en tijdens het inkopen voor mijn webshop ook oude vintage kerstballen tegenkwam, begon ik mijn eigen collectie op te bouwen. Elk jaar vulde mijn boom zich gestaag met prachtige ornamenten. Het is zo bevredigend om een verzameling te hebben die jaar na jaar groeit. Hoewel ik me aanvankelijk beperkte tot zilveren ornamenten, heeft er geleidelijk aan steeds meer kleur zijn intrede gedaan in mijn boom. 

Een Jaarrond Kerstfeest!
Nu mijn kerstboom bijna uit zijn voegen barst en ik vaak ornamenten tegenkom die ik al bezit, belanden veel van mijn schatvondsten in mijn webshop. Mijn kerstafdeling is het hele jaar door geopend, en ik blijf het hele jaar door aanvullen! 🛍️ 

Dus, als je deze kerst een unieke draai wilt geven, overweeg dan om op zoek te gaan naar vintage kerstballen. Het is niet alleen een fantastische manier om je boom te decoreren, maar ook een bewuste keuze voor duurzaamheid en een vleugje nostalgie in je feestdagen te brengen. ✨

X Mariëlle

 

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

 

< Terug naar blogoverzicht

 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel