Blog: 5 vintage-inspired tips voor klein wonen

. 1 van 49

< Terug naar blogoverzicht

5 vintage-inspired tips voor klein wonen.

Als voormalige bewoner van een klein huisje, begrijp ik als geen ander hoe je van een kleine woning een praktische en comfortabele plek kunt maken. Of je nu in een knus appartement, een gezellige studio of een compact huis woont, ik deel graag een aantal perfecte tips om het meeste uit je kleine woning te halen. Lees verder voor 5 slimme ideeën die je helpen om jouw kleine huis praktisch en stijlvol in te richten.

  1. Alles op Pootjes!: Kies voor vintage meubels met slanke pootjes om je kleine ruimte groter te laten lijken. Door meubels op poten te plaatsen, blijft het vloeroppervlak vrij, waardoor de ruimte optisch ruimer lijkt.

  2. Uitschuifbare Eettafel: Een uitschuifbare eettafel is een slimme oplossing voor een kleine eetkamer. Met één handomdraai transformeer je deze tafel van een compact formaat naar een ruim eetoppervlak, perfect voor gezellige diners met vrienden.

  3. Rotan Fauteuils: Rotan fauteuils hebben een slank en luchtig ontwerp, waardoor ze perfect zijn voor een kleine woning. Ze zijn licht van materiaal en gemakkelijk te verplaatsen. Kies voor modellen met armleuningen voor extra comfort, vooral met een zacht schapenvachtje erop. Een comfortabele keuze zonder het volume van een grote fauteuil.

  4. Sfeerverlichting met Wandlampen: Voor een kleine ruimte is sfeerverlichting belangrijk. Kies voor wandlampen om hetzelfde effect te creëren als een vloerlamp, maar zonder dat het extra ruimte inneemt. Denk aan een houten schaarlamp of een trendy 60s booglamp aan de muur.

  5. Extra Stoel als Nachtkastje: Voor gezellige avonden met vrienden en familie is het handig om extra zitplaatsen te hebben. Kies daarom voor een leuk vintage stoeltje als nachtkastje, zo heb je altijd een extra zitplek wanneer nodig.

    Ben je geïnspireerd om jouw kleine woning in te richten met slimme oplossingen die vintage meubels bieden? Bekijk dan het actuele aanbod van vintage meubels in mijn webshop, Meutt.nl. Ontdek unieke stukken die niet alleen karakter toevoegen aan je huis, maar ook functionaliteit en comfort bieden. Laat je inspireren door het brede assortiment en vind de perfecte vintage meubels om jouw kleine ruimte te transformeren tot een sfeervol thuis.

X Mariëlle

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

 

< Terug naar blogoverzicht

 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel