Blog: Zo stijl je gouden spiegels in je interieur

Vorige . 20 van 33 Volgende

 Zo stijl je gouden spiegels in je interieur. 

Al een tijdje heb ik een echte crush op spiegels en dan helemaal op spiegel met een gouden rand.  Dagelijks ben ik opzoek naar mooie vondsten en als ik dan lekker aan het struinen ben over rommelmarkten word ik helemaal enthousiast en blij als ik een mooie gouden spiegel zie. Er is nu een mooie verzameling in de webshop dus het werd tijd om wat inspiratie op te doen. Hoe combineer je? In welke ruimte? Hieronder deel ik een aantal inspirerende beelden met gouden spiegels.

Beeld via Pinterest. 

 

 

 

 

♥ Dit is wat klanten over meutt zeggen

22-02-2021 - Hele leuke spullen! Goed verpakt en snel verzonden, top! ???? lees meer

01-02-2021 - Heel blij met mijn nieuwe spullen! Hele goeie staat, snel...  lees meer

12-01-2021 - Supertof artikel, hele mooie staat. Heel blij mee. Bovendien snel...  lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox ♥
Max. 2x per maand.
Aanmelden
© 2015 - 2021 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel