Blog: 10x vintage kinderkamer inspiratie!

Vorige . 22 van 36 Volgende

12-12-18

 10 x vintage kinderkamer inspiratie 

Opzoek naar inspiratie voor jou kinderkamer? Op Pinterests en Instagram kom ik zo vaak mooie baby en kinderkamer interieurs tegen. Vaak met een toffe combinatie van vintage & nieuw. Zelf heb ik geen kinderen en ben ik dus niet bezig met het inrichten van een mooi kamertje. Maar ik kom vaak op mijn zoektochten meubels tegen die heel goed zouden passen op een kinderkamer. Van leuke commodes met schuine pootjes tot heerlijke velvet fauteuils waar je je baby in kan voeden. Hieronder mijn top 10 inspiratie! Mocht je zelf opzoek zijn naar wat leuke meubels? Op deze pagina kan je mijn verzameling kinderkamer meubels en accessoires vinden. 

--->> Shop hier Kinderkamer meubels en woonaccessoires! 

 

 

Bronnen van de foto's kan je terugvinden op mijn Pinterest bord! .

 

 

Houtolie voor vintage meubels €24.50

♥ Dit is wat klanten over meutt zeggen

"Zeer snelle levering en alles heel goed verpakt. Verder zijn de bestelde vaasjes en potjes erg leuk, leuke vintage producten op de site. Deze is ook duidelijk en de foto’s van de artikelen komen goed overeen. En daarbij nog een vriendelijke en snelle communicatie. Aanrader dus!"

"Ik heb de vaas ontvangen,ik ben er heel blij mee. Het is in het echt nog mooier. Hartelijk bedankt."

"Supersnelle levering en alles in goede staat. Precies datgene waar ik op had gehoopt!"

"Snel geleverd, netjes verpakt en leuke spulletjes! "

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox ♥
Max. 2x per maand.
Aanmelden

Open op afspraak!

© 2015 - 2022 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel