Blog: 10x vintage kinderkamer inspiratie!

. 35 van 49

12-12-18

 10 x vintage kinderkamer inspiratie 

Opzoek naar inspiratie voor jou kinderkamer? Op Pinterests en Instagram kom ik zo vaak mooie baby en kinderkamer interieurs tegen. Vaak met een toffe combinatie van vintage & nieuw. Zelf heb ik geen kinderen en ben ik dus niet bezig met het inrichten van een mooi kamertje. Maar ik kom vaak op mijn zoektochten meubels tegen die heel goed zouden passen op een kinderkamer. Van leuke commodes met schuine pootjes tot heerlijke velvet fauteuils waar je je baby in kan voeden. Hieronder mijn top 10 inspiratie! Mocht je zelf opzoek zijn naar wat leuke meubels? Op deze pagina kan je mijn verzameling kinderkamer meubels en accessoires vinden. 

--->> Shop hier Kinderkamer meubels en woonaccessoires! 

 

 

Bronnen van de foto's kan je terugvinden op mijn Pinterest bord! .

 

 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel