Blog: 3 trends voor je vintage slaapkamer.

. 34 van 49

15-1-19

 3 trends voor je vintage slaapkamer 

Afgelopen tijd ontdekte ik weer een aantal vintage trends voor de slaapkamer. Goed toepasbaar in verschillende stijlen zoals bohemian, eclectisch en meer Scandinavisch. Ik heb er 3 voor je uitgekozen. Ben benieuwd of je deze trends ook al had gespot!?

1. Kapstokje.

Een klein kapstokje in je slaapkamer! Het ziet er niet alleen leuk uit maar het is ook super handig. Zelf heb ik er ook een hangen in mijn slaapkamer, ideaal voor wat vesten en dat leuke tasje. Ik heb verschillende voorbij zien komen zoals een schaar of harmonica kapstok. Maar ook houten met van die kleine knopjes.
Hier kan je mijn verzameling vinden. -->> Kapstokken


foto: tessa hop

Dit is mijn eigen slaapkamer! 

2. Planten.

Planten zien we natuurlijk al langer in het interieur maar op de slaapkamer zijn ze ook nog is heel gezond en rustgevend.  Planten hebben een positieve werking op je slaap en zorgen ervoor dat de lucht gezuiverd word. Deze 3 planten adviseert Marleen van Flower Moment!

Vrouwentong (Sanseveria): Deze sterke plant kan wel tegen een stootje en geeft in de nacht zuurstof af.

Jasmijn: Deze plant geef een kalmerend effect, ideaal dus als je heerlijk wil slapen.

Klimop (Hedera): De leuke hangplant is ideaal voor in de slaapkamer weinig onderhoud en filtert de lucht.

3. Perzisch tapijt.

Een lekker tapijt onder je voeten als je ‘s ochtends je bed uit stapt is heerlijk maar ook aan de wand achter je bed zijn vintage tapijten super leuk!
Ik heb laatst weer een paar mooie toegevoegd aan de webshop -->> Tapijten

 

 

Bronnen van de foto's kan je terugvinden op mijn Pinterest bord! 

 

 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel