Blog: Mijn kampeer verhalen en tips.

. 27 van 49

< Terug naar blogoverzicht

Mijn kampeer verhalen en tips.

Het paasweekend is meestal de start van het kampeer seizoen, nu we misschien nog even moeten wachten zorg ik alvast voor wat voorpret!

Heb jij zo’n super leuke retro caravan? Of trek je met tent of camper heel Europa door? Ik hou van kamperen en ga met mijn tent graag weg met mijn vriendinnen, zusjes en heel soms krijg ik mijn vriend mee. Een van mijn zusjes heeft een oude VW camper, zo leuk!  Mijn tent kocht ik trouwens misschien al 8 jaar geleden voor €8,- in de kringloop! Bizar hoeveel ik er al mee gekampeerd heb. Ik moet erbij zeggen dat ik eerst 3 andere tenten kocht bij de kringloop die niet compleet waren. Dus je moet soms even doorzetten maar ik heb van deze tent al heel veel plezier gehad. De foto hieronder is de karige camping uitrusting omdat we ook inkopen voor we webshop gingen doen dus er mocht zo min mogelijk mee ;) Maar meestal gaan er allerlei vintage tafeltje, stoeltjes en kleedjes mee om het gezellig te maken. 

   

Heel veel inspiratie voor het inrichten van je vintage caravan of camper kan je vinden op Caravanity.nl ze hebben heel veel binnen kijkers en makkelijke DIY tips. De camper van mijn zusje hebben we ook van binnen gerestyled, deze was namelijk paars met nog heel veel andere lelijke kleur combinaties. Voor een styling project mocht ik een sta-caravan stylen in Bohemian stijl. Deze sta-caravan in ook te huur via airbnb. Benieuwd hoe dat is geworden? Bekijk hier de foto’s

   

Nog geen eigen camper? Kijk dan is op Cabinvans.nl Riks is mijn buurman in de loods en bouwt busjes om tot prachtige campers. Mijn achternichtje Wendy bouwt samen met haar man ook campers en verhuurd er ook een. Ideaal als je eerst nog even wil proberen of kamperen met een camper iets voor jou is.  Meer info Camperpioneer.nl

Ik ben nu twee keer bij Camping Buitenland geweest echt een aanrader! Overal op het terrein staan prachtige zelf gebouwde huisjes en vintage caravans. Ik nam van de week een kijkje op bijzonderecamping.nl daar staan ook wat leuke campings op.  Meestal kies ik een bijzondere camping of super basic boerencamping. 

   

Omdat ik zo van kamperen hou koop ik regelmatig leuke spullen in voor op de camping! Deze vintage retro camping spullen zijn natuurlijk ook leuk te gebruiken in je tuin of balkon. Bekijk het actuele aanbod hier.

X Mariëlle

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

< Terug naar blogoverzicht

 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel