Blog: Binnenkijken in een klein vintage appartement

. 25 van 48

Binnenkijken in een klein vintage appartement.

Het appartement van Annebel zit in een prachtig oud gemeente huis in Vreeland het dorp waar wij zijn opgegroeid. Benieuwd hoe zij dit kleine appartement heeft ingericht in een vintage Scandinavische stijl?

vintage appartement klein

Het interieur is een leuke mix van vintage meubels en nieuwe meubels. Veel van de meubels is 2dehands gekocht zoals de bank van ikea, tweedehands opgehaald via een kennis voor een reep chocola! Dat is nog is goedkoop! De pootjes waren rvs maar die hebben we zwart gespoten zodat het beter in de stijl van het interieur past. Het salontafeltje komt bij een vriendin van onze moeder vandaan ik mocht daar inkopen voor mijn webshop en heb nog veel meer jaren 60 meubels meegenomen naar mijn winkel.

Het vintage tv meubel in de hoek is een van de laatste vondsten die ik naar Annebel heb gebracht, het past perfect bij de prachtige grote ramen waarvan ze de kozijnen zwart heeft geverfd.  Zoals je kan zien is ze gek op planten! De strelitzia voor het raam was haar verjaardags cadeau en de grote monstera was ooit een klein stekje van mijn plant. 

--> Bekijk hier mijn eigen interieur.

Een paar jaar geleden deelde ik al is foto’s van Annebel haar studentenkamer, daar stonden de  tweedehands eettafel stoelen ook al! Die hebben we toen gevonden op de schuurzolder van onze oma. De ronde eettafel is van Ikea een model wat eigenlijk nieuw gemaakt is naar een oud design dus dat deze tafel zou je retro kunnen noemen.  De lamp was best een zoektocht maar op een gegeven moment had ik deze lamp met glas gevonden, gelukkig was ze ook enthousiast over deze gouden hanglamp! Jammer dat de prachtige vintage rotan stoel van Rohe niet beter op de foto staat. Deze komt namelijk uit de familie en stond volgens mij op mijn moeders kamer vroeger.

In dit kleine appartement zit ook een kleine keuken en aangezien ze van koken houd moest er een extra aanrecht blad komen met daaronder een vriezer en koelkast. Het blad was groot genoeg om nog een soort bar te maken. Met een fijne design rotan barkruk van ontwerper Dirk van Sliedrecht is hier een thuiswerkplek gemaakt.

De slaapkamer is lekker licht en rustig ingericht! Natuurlijk met wat vintage woonaccessoires zoals een vaasje met pampus gras en plantjes in messing hangpotten.

Ik hoop dat je plezier hebt beleefd aan het lezen van deze blog, ik vind het in ieder geval leuk om je op deze manier te laten zien hoe je vintage meubels in jou interieur kan stijlen.

X Mariëlle

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

< Terug naar blogoverzicht

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Sale pagina kan je vinden via link bovenaan de shop.