Blog: 10x vintage banken inspiratie

. 23 van 47

< Terug naar blogoverzicht

10x vintage banken inspiratie 

Afgelopen jaren heb ik zoveel leuke vintage vondsten gedaan dat het mij leuk leek om is terug te kijken en de leukste verkochten items nog is uit te lichten! Dit keer heb ik in mijn archief alle banken van afgelopen jaren teruggekeken en de leukste 10 uitgezocht om nog een keer met jou te delen.

In mijn webshop kan je een flinke mix vinden van verschillende stijlen zo ook in de banken. Van Bohemian rotan banken, vintage retro oude bankjes met fransjes vaak in velvet en wat meer midcentury modern stijl.

Welke stijl spreekt jou het meest aan?

1. Vintage bank in rib fluweel met fransjes. 

2. Dit is denk ik het eerste daybed dat ik had ingekocht, een daybed kan je als bed maar ook als bank gebruiken. De was super leuk met schuine pootjes en van hout. 

3. Dit leuke bankje met rotan en leer was een leuke vondst op een goed moment. Ik zocht namelijk een leuk bankje voor de bruiloft van mijn buren, en daarna heb ik er weer iemand anders blij mee kunnen maken. 

4.Dit leuke op en top vintage bankje in velvet met schuine pootjes was echt een leuke vondst! 

5. Dit was ook een leuke bank! Rotan met ronde vormen die bankjes kom je niet vaak meer tegen!

6. Dit leuke velvet bankje in groen, wat super vintage is met fransjes aan de onderkant was echt in top staat! Bijzonder dat het na zo lange tijd er nog zo mooi uit zag. 

7. Mooie groen leren bank uit de jaren 80 

 

 

 

8. Niels gammelgaard moments bank, geproduceerd door ikea. 

9. Vintage leolux bank van stof, lijkt op het bora bora model. 

10. Dit leuke daybed met schuine metalen poten en houten voeteneind en hoofteind.

X Mariëlle

 

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

< Terug naar blogoverzicht

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel