Blog: Duurzame webshop, hergebruik verzendmateriaal.

Artikelnummer: 30-9-20
. 20 van 47

< Terug naar blogoverzicht

Duurzame webshop, hergebruik verzendmateriaal.

Vintage shoppen is natuurlijk al super duurzaam, maar hoe duurzaam worden jou pakketjes verpakt?

Heb jij ooit al is een pakketje ontvangen van MEUTT? Dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat mijn verzendmateriaal hergebruikt is. Bij verschillende bedrijven in Hilversum haal ik kartonnen dozen en vulmateriaal op. Bijvoorbeeld bij de Gooische bierbrouwerij, kinderwinkel Mevrouw Groen en natuurlijk van mijn buurtjes JonkheerinterieurKussoo, Neefbak autoverhuur en Cabinvans. Ook zit daar plastic verpakkingsmateriaal bij die ik gebruik als opvulmiddel.

Daarnaast maak ik van vele oude kranten proppen zodat jou bestelling veilig en onbeschadigd thuis word afgeleverd. De kranten worden verzameld door een heel clubje mensen die dat speciaal voor mij apart houden. Heel lief!

Naast hergebruik van verzendmateriaal is het fijn dat ik veel verschillende formaten dozen heb. Zo kan ik mijn pakketten zo efficiënt mogelijk inpakken. Wist je dat 50% van de verpakkingen die worden verzonden te veel loze ruimte bevat? Daardoor zijn er meer bestelbusjes nodig en dus meer CO2 uitstoot.

De pakketjes zien er misschien dus niet zo fancy uit maar worden met veel liefde en aandacht ingepakt :).

X Mariëlle

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

< Terug naar blogoverzicht

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel