Blog: 10x vintage dressoir inspiratie

Artikelnummer: 13-10-20
. 21 van 49

< Terug naar blogoverzicht

10x vintage dressoir inspiratie 

Afgelopen jaren heb ik zoveel leuke vintage vondsten gedaan dat het mij leuk leek om is terug te kijken en de leukste verkochten items nog is uit te lichten! Dit keer heb ik in mijn archief alle dressoir kasten van afgelopen jaren teruggekeken en de leukste 10 uitgezocht om nog een keer met jou te delen.

Een dressoir kast voor je interieur is ideaal als opbergmeubel maar ook een echte sfeermaker. Vintage meubels geven al veel karakter aan je interieur maar op een laag dressoir meubel kan je ook nog is wat mooie accessoires neerzetten. Een laag dressoir ook wel low-board genoemd kan je ook goed gebruiken als tv meubel.

De meeste vintage dressoirs die ik afgelopen jaren heb verkocht hadden leuke schuine of smalle pootjes in hout of zwart metaal. Met lades, kastjes of glazen vitrine deurtjes, er is zoveel keus. Maar allemaal uit de jaren 60 70 met een echte retro look.

In mijn webshop kan je regelmatig een tof dressoir scoren maar ze zijn erg intrek en daarom dus vaak snel verkocht. Mocht je op de hoogte willen blijven van alle nieuwe vondsten schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

X Mariëlle

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

< Terug naar blogoverzicht

 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel