BLOG: Ben jij al klaar voor de feestdagen?

Artikelnummer: 30-10-20
. 18 van 47

Ben jij al klaar voor de feestdagen? 

We willen misschien nog helemaal niet nadenken over de feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst. Maar ik merk om mijn heen dat mensen er toch wel al erg mee bezig zijn. Ook word ik als webshop eigenaar al heel erg gewaarschuwd voor de verwachten top drukte bij de post dit jaar. Dus daarom ben ik maar alvast begonnen en heb ik de vintage kerst pagina geopend!

Cadeautjes service!

Naast het gezellig maken van je huis in de deze wintertijd, wil ik je ook alvast helpen met het uitkiezen van cadeautjes voor familie en vrienden. Om het jou makkelijk te maken heb ik een aantal giftguides gemaakt die ik vul met ideeën zodat jij zonder keuze stress een leuk cadeau kan kiezen. Inpakken in cadeau papier is dit jaar ook mogelijk. In het bestelproces kan je dit aangeven bij het vakje opmerkingen.

Tip! Kan je dit jaar niet op bezoek bij familie en vrienden? Laat een cadeau direct naar hun huis bezorgen. 

Even alles op een rij!

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

< Terug naar blogoverzicht

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel