Blog: Combineer de flexa kleur van het jaar Brave Ground met vintage.

Artikelnummer: 15-9-2020
. 23 van 49

Flexa kleur van het jaar 2021 in vintage.

De bekendmaking van de Flexa kleur van het jaar is dé start van het woonseizoen. Dit jaar hebben de experts gekozen voor een warme, natuurlijke neutrale kleur. Brave Ground!  Ik ben al een tijdje helemaal weg van alle beige en bruin tinten in combinatie met vintage meubels dus ook van deze kleur ben ik fan! Naast Brave Ground laat Flexa in 4 kleurenpaletten zien hoe je deze kleur kan combineren. Deze kleurenpaletten heb ik vertaald in vintage meubels en accessoires uit mijn shop.

 

1. TRUST

Combineer Brave Ground met rustige aardse kleuren in kleurenpalet Trust voor een warme en subtiele uitstraling wat rust creëert in een ruimte. De beige bruine kleuren combineer je met een accent in roest rode kleur. Deze kleurtrend combineert perfect met mid-century vintage meubels.

2. Expressive

De trend kleur van dit jaar is een mooie basis tint om te combineren met fellere kleuren rood, roze en oranje. Met deze kleuren geef je energie aan je ruimte, combineer ook met meer subtiele kleuren in dezelfde tinten. Zoals pastel roze en oud roze.

3.Timeless

De klassieke en moderne tinten geel, oker en zachtbruin van het Timeless palet gaan mooie samen met Brave Ground. Ze geven de ruimte positiviteit en inspireren. Combineer de kleur van het jaar bijvoorbeeld met accessoires in verschillende tinten geel.

3. Earth

Combineer de basis kleur met verschillende aarde, lucht en zee kleuren in dit Earth palet. Natuurlijke kleuren grijs, blauw en groen geven een rustgevend gevoel en is perfect om een ruimte een nieuwe frisse look te geven. Combineer met licht hout en botanische prints.

Ik ben benieuwd of jij de nieuwe kleur van 2021 gaat toepassen in jou interieur? Ik heb het inmiddels toegepast in mijn nieuwe huis op de trap en in de metalen schuifdeur. 

X Mariëlle

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

< Terug naar blogoverzicht

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel