BLOG: Binnenkijken in een kleurrijk eclectisch interieur

. 18 van 49

< Terug naar blogoverzicht

Binnenkijken in een kleurrijk eclectisch interieur.

Dit is het leuke kleurrijke huis van de creatieve Lily Hunter. Toen ik hier voor het eerst binnen liep dacht ik gelijk hier moet ik foto’s maken voor mijn blog. Het huis staat vol met mooie vondsten en leuke combinaties.

Lily studeerde Nederlands maar maakte een switch in haar carrière en werd hovenier. Dat is ook wel terug te vinden in haar interieur, overal vind je mooie bloesemtakken, planten en elementen uit de natuur.  Naast haar werk als hovenier maakt ze illustraties in haar heerlijke creatieve atelier!

Het mooie schilderij aan de wand is van kunstenaar Elly van Gent, gekocht op een van de open tuindagen van Marieke Nolsen waar lily bloemschiklessen volgt. Het bloemstuk wat is afgebeeld op het doek werd gemaakt door Marieke. De mooie flesvaas was een geweldige vondst van lily op een brocantemarkt in Tongeren. 

 

Dit interieur is een echte mix van oude en moderne vormgeving. Diverse stijlen en materialen zoals de oranje stoeltjes en bruine antieke tafel. 

Het hertengewei van gips is ook een vondst van die markt in Tongeren. De zelfontworpen vakkenkast staat vol met bijzondere schatten. Het is net een kleine tentoonstelling waar je uren naar kan kijken en je elke keer weer wat nieuws in ontdekt. 

   

Het vogelbordje dat in de kast staat komt uit mijn winkel. 

 

   

Deze werkkamer gebruikt Lily voor het maken van tuinontwerpen en beplantingsplannen. Op de website lilyhunter.nl kan je meer informatie vinden over haar werk en contact opnemen als je tuinadvies nodig hebt. Het bureau is een erfstuk van haar opa, het stond altijd in zijn sigarenwinkel in Rotterdam. Het is een mooie groene inspirerende ruimte waar ze fijn kan werken. 

 

Naast haar tuinontwerpen maakt zij ook vrije kleurrijke illiustraties waarbij zij zich laat beïnvloeden door de natuur. Deze illustraties worden gebruikt voor ansichtkaarten en posters. 

Dit is het atelier waar ze haar illustraties maakt. In deze lichte ruimte staat natuurlijk een leuk vintage Meutt kastje waar haar materialen in liggen.  Aan de grote tafel is er genoeg ruimte om al haar ideeën uit te werken.

 

 

Meer informatie over Lily Hunter tuinadvies kan je hier vinden: https://lilyhunter.nl/ , ik hoop dat je deze binnenkijker leuk hebt gevonden. 

X Mariëlle

 

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

< Terug naar blogoverzicht

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel