Blog: 10x vintage salontafel inspiratie jaren 70

Artikelnummer: 8-12-21
. 19 van 51

< Terug naar blogoverzicht

10x vintage salontafel uit de jaren 70

Afgelopen jaren heb ik zoveel leuke vintage vondsten gedaan dat het mij leuk lijkt om is te laten zien hoeveel verschillende salontafels er in de jaren 60 70 zijn gemaakt.

Als je denkt aan vintage salontafels denk je misschien gelijk aan de teak tafels in Deense stijl maar er zijn veel meer ontwerpen in verschillende materialen gemaakt in die tijd. Denk aan bijvoorbeeld glas , rotan en verschillende steen soorten zoals marmer en travertin.

Wat is de perfecte salontafel voor jou zithoek?
Een langwerpige salontafel past mooi bij en lange bank zoals een 3 zits. Een vierkant model past vaak goed bij een hoekbank of bank met chaise longue. Een ronde salontafel vind ik persoonlijk vaak mooi in een meer vierkanten opstelling van de zithoek.

Trend
Op dit moment zie je juist veel mensen die kiezen voor meerdere kleine bijzettafels. Dit is erg leuk en speels maar als je net al ik houd van lekker borrelen op de bank met een salontafel vol hapjes dan is één grote salontafel veel leuker!

In mijn webshop heb ik altijd een leuke selectie vintage salontafels. Zit er op dit moment jou droom salontafel er niet bij? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

X Mariëlle

 

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

 

< Terug naar blogoverzicht

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel